HET OERWOUDT

Stichting Monkey Business slaat de handen in een met Crossovers en De Zware jongens voor de 2e editie van Het Oerwoudt. Op 11 maart ontpopt de Westerunie zich tot een hele speciale blacklight jungle. Vol met bizarre decoraties, 3d kunst, Live art en de bezoekers zelf worden ook onderdeel van de blacklight ervaring. Het mooiste is nog dat bezoekers het echte oerwoud, het regenwoud op Sumatra, steunen. Met elk kaartje worden namelijk 30 bomen geplant in verwoeste gedeeltes van het regenwoud daar. Het doel is om 20.000 nieuwe bomen te kunnen planten.

De natuur roept en de Westerunie is voor even een verre, tropische bestemming, maar dan in Blacklight. Hier zie je flora en fauna die nergens anders ter wereld te vinden zijn. Dit alles dankzij creatieven die belangeloos meewerken, dat zijn onder andere Magic Forest Decorations en Oog voor stijl. Ook is er blacklight 3d kunst van Jeroen Bos enlive art van Jan van Blerk.

Aftermovie Het Oerwoudt 2016

Aftermovie Het Oerwoudt 2016

❀ LINE-UP ❀
Cleavage
Arjuna Schiks [Live]
Bram Fidder
Eric de Man
Guessbeats & Kidmalone

❀ CREA LINE-UP & PARTNERS ❀
Magic Forest Deco
Oog voor Stijl
Vitamine Blij
- Live Art
- Jungle Booth
- more TBA

Check het facebookevent voor alle laatste info!

❀ TICKETS ❀
Laatste Earlybird tickets €10 - Jij plant 20 bomen in het regenwoud!
Regular tickets €15 - Jij plant 30 bomen in het regenwoud!
Bestel snel hier: tinyurl.com/oerwoudt

Omdat echt iedereen belangeloos meewerkt aan het event gaan ook echt alle opbrengsten naar het goede doel.

HET OERWOUDT is met "DT" omdat het onvoltooid tegenwoordige tijd is. Er moet nog veel gebeuren, maar met dit benefiet event dragen wij samen ons steentje bij aan de restauratie van het regenwoud.