Help de orang-oetan met een periodieke of eenmalige donatie.  

Als donateur van Monkey Business word je op de hoogte gehouden via onze digitale READ ME nieuwsbrief.

Oh en - nog iets tofs: donaties aan stichting Monkey Business zijn fiscaal aftrekbaar.

Adopteer- uit het opvangcentrum SOCP - onze orang-oetan Siboy!
Je kunt kiezen uit de volgende vormen van adoptie: 

adoptie opties.jpg

Alle adoptieouders worden op de hoogte gehouden via exclusieve updates over de adoptie. Bedrijven ontvangen verder bij een adoptie een ingelijst adoptiecertificaat van hun adoptie orang-oetan met het bedrijfslogo. 

Naam *
Naam
Geslacht
Geboortedatum *
Geboortedatum
Adopteer - Pakket *
Automatisch incasso *

TIP: Donaties aan Stichting Monkey Business zijn fiscaal aftrekbaar.

De adopties zijn niet exclusief.

De exclusieve updates over de adoptie orang-oetans worden twee keer per jaar verstuurd.

LOVE ME en SAVE ME adopties zijn na 1 jaar maandelijks opzegbaar. 

 De pluche wordt normaal gesproken na de eerstvolgende incasso toegestuurd aan het einde van de maand, maar als u de pluche snel nodig hebt, voor een verjaardag bijvoorbeeld, kan je ook de donatie zelf overmaken naar NL79INGB0009548733 t.n.v. Stichting Monkey Business. Vernoem dit dan in de opmerkingen en we verzenden de pluche zo snel mogelijk. Het adoptiecertificaat versturen wij per mail om op papier (en dus bomen) te besparen. Dan kan jij zelf kiezen of jij wel een uitgeprinte versie wilt hebben of niet.

Wil je toch liever een periodiek of eenmalig bedrag doneren? Klik dan hier. Hartelijk bedankt!

Organiseer je eigen actie! Ben jij een kei in feesten organiseren, wil je met de hockey club een benefiet wedstrijd spelen, met je familie een garage sale houden of een collecte lopen voor de orang-oetan? Dat kan natuurlijk allemaal! De orang-oetan heeft alle hulp nodig die er gegeven kan worden dus stuur dan een mail naar: info@stichtingmonkeybusiness.nl.

 

Ter inspiratie:

"Hallo Monkey Business, ik ben Mia (ik ben 9 jaar) en ik help de mensapen door mobieltjes te verzamelen en terug te verkopen (recyclen). Ik wil het verdiende geld naar jullie opsturen om Monkey Business te steunen. Ik wil vragen of jullie promotiemateriaal hebben voor mij. Hebben jullie dat? Groetjes Mia."