De filosofie van Monkey Business is Feel good, Do good. Daarom strijdt de stichting met leuke acties en het organiseren van gave parties voor de orang-oetan.

Dus kom en party voor de orang-oetan!

Bijvoorbeeld op een van onze knallende SAVE ME parties met optredens van bekende DJ’s. Iedereen, van artiest tot locatie en producenten, werkt belangeloos mee aan deze evenementen. De opbrengsten gaan naar het beschermen van de orang-oetan en zijn leefgebied.

 

Help de orang-oetan met een periodieke of eenmalige donatie of door een het adopteren van een orang-oetan ?  

Als donateur van Monkey Business word je op de hoogte gehouden via onze digitale READ ME nieuwsbrief en als vaste donateur sta je altijd op de gastenlijst van onze SAVE ME feesten - beter: gratis toegang! 

Oh en - nog iets tofs: donaties aan stichting Monkey Business zijn fiscaal aftrekbaar.

Adopteer- uit het opvangcentrum SOCP - onze orang-oetan Siboy!
Je kunt kiezen uit de volgende vormen van adoptie: 

adoptie opties.jpg

Alle adoptieouders worden op de hoogte gehouden via exclusieve updates over de adoptie. Bedrijven ontvangen verder bij een adoptie een ingelijst adoptiecertificaat van hun adoptie orang-oetan met het bedrijfslogo. 

Naam *
Naam
Geslacht
Geboortedatum *
Geboortedatum
Adopteer - Pakket *
Automatisch incasso *

TIP: Donaties aan Stichting Monkey Business zijn fiscaal aftrekbaar.

De adopties zijn niet exclusief.

De exclusieve updates over de adoptie orang-oetans worden twee keer per jaar verstuurd.

LOVE ME en SAVE ME adopties zijn na 1 jaar maandelijks opzegbaar. 

 De pluche wordt normaal gesproken na de eerstvolgende incasso toegestuurd aan het einde van de maand, maar als u de pluche snel nodig hebt, voor een verjaardag bijvoorbeeld, kan je ook de donatie zelf overmaken naar NL79INGB0009548733 t.n.v. Stichting Monkey Business. Vernoem dit dan in de opmerkingen en we verzenden de pluche zo snel mogelijk. Het adoptiecertificaat versturen wij per mail om op papier (en dus bomen) te besparen. Dan kan jij zelf kiezen of jij wel een uitgeprinte versie wilt hebben of niet.

Wil je toch liever een periodiek of eenmalig bedrag doneren? Klik dan hier. Hartelijk bedankt!

Organiseer je eigen actie! Ben jij een kei in feesten organiseren, wil je met de hockey club een benefiet wedstrijd spelen, met je familie een garage sale houden of een collecte lopen voor de orang-oetan? Dat kan natuurlijk allemaal! De orang-oetan heeft alle hulp nodig die er gegeven kan worden dus stuur dan een mail naar: info@stichtingmonkeybusiness.nl.

 

Ter inspiratie:

"Hallo Monkey Business, ik ben Mia (ik ben 9 jaar) en ik help de mensapen door mobieltjes te verzamelen en terug te verkopen (recyclen). Ik wil het verdiende geld naar jullie opsturen om Monkey Business te steunen. Ik wil vragen of jullie promotiemateriaal hebben voor mij. Hebben jullie dat? Groetjes Mia."

 

Lijkt je het leuk om meer te doen voor de orang-oetans?

Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor onze SAVE ME feesten. Hier werkt iedereen, van artiest tot beveiliging, belangeloos mee. Hiernaast zijn er veel vrijwilligers nodig op de dag zelf om er een geweldig feest van te maken. Meld je aan als vrijwilliger via info@stichtingmonkeybusiness.nl en draag mee aan een betere bescherming van de orang-oetans en hun regenwoud.

Namens de orang-oetans en ons, bedankt!

Stichting Monkey Business groeit elk jaar en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair voor de Marketing en Communicatie! Ben jij een enthousiaste en creatieve student met een hart voor dieren? En heb je interesse in een stage met veel verantwoordelijkheid en leuke taken?

Dan is deze stage echt iets voor jou!

Bij deze kleine stichting werk je nauw samen met de directeur en krijg je een grote variatie aan taken. Naast de marketing en communicatie help je namelijk ook met (het organiseren van) de evenementen, het ontwerpen van creatieve invullingen, en heb je contact met belangrijke stakeholders zoals sponsors, evenement organisaties en fondsen.

Wil je meer weten of meteen solliciteren? Stuur dan een email naar info@stichtingmonkeybusiness.nl